productie 2020


 

 

De geweldige dokter PaulOp zaterdag 22 februari en zondag 23 februari 2020 spelen wij De geweldige dokter Paul, een dolkomisch stuk van Henk Roede.Vol enthousiasme begint dokter Paul aan zijn eerste werkdag als dierenarts in zijn eigen praktijk. Op het spreekuur verschijnen de meest bijzondere types die hem
soms zelfs lastig vallen. Al gauw ontdekt dokter Paul dat zijn voorganger, dokter van Meulen, er regelmatig wat bij kluste en het niet zo nauw nam met de ethiek. Het wordt een ingewikkelde uitdaging voor de kersverse dokter. Hij rolt van het ene medische probleem in het andere, waarbij zijn kennis helaas soms te kort schiet…


RESERVEREN via j.swart@quicknet.nl (Janine Swart) Let op, u reserveert een toegangsbewijs, geen vaste plek in de zaal. Kom op tijd voor een plekje vooraan. Wij hebben helaas geen pinautomaat. 


Voor zondagmiddag 23 februari is reserveren niet nodig.


 

 

Theatermenu


Als u voorafgaand aan de zaterdagavondvoorstelling gebruikmaakt van het theatermenu, worden de stoelen voor u gereserveerd in de zaal. 

Om 17.00 uur gaat de Ridderzaal open en vanaf ca. 17.30 uur wordt het eten geserveerd, zodat u voldoende tijd hebt om u klaar te maken voor het toneelstuk.

Voorgerecht

Tapas Lentekrans


Hoofdgerecht

Varkenshaas met brie en tijm

geserveerd met friet en salade


Nagerecht

Niet voor de poes'
Tompouce van kattentongen en kaneelijs


https://www.cafederidder.eu/